+34 666 700 400
Disseny i posicionamient Web a Barcelona
es |ca| en

Pàgines Web per a Autònoms

Els autònoms som el veritable teixit econòmic dels freelancers i emprenedors a Espanya. La nostra presència a Internet és fonamental i gairebé sempre, la web i les Xarxes Socials són la nostra més poderosa eina de màrqueting.

Elaborar una bona pàgina Web i que arribi als teus potencials clients és clau. Per a això és millor comptar amb uns bons professionals amb una situació similar a la teva.

Desde Web SEO Freelance ens esforcem per entendre el negoci, planificar una estratègia i passar a l'acció, perquè una pàgina web que no expliqui bé el teu negoci o que no arribi als teus potencials clients, no té cap sentit.

Nososotros som autònoms i estem especialitzats en el disseny de pàgines web, en el màrqueting en línia i en el posicionament SEO i SEM. Sabem el que costa ser autònom a Espanya i et podem oferir un pressupost molt ajustat.

Però el que és més important és oferir-te una pàgina web que compleixi amb els teus requeriments i necessitats. Contacta amb nosaltres i explica'ns què necessites i nosaltres t'orientarem.

Contact in Whatsapp!

Contact


Enviar
Carrer Tiradors 8, C 4-1
08003 Barcelona ESPAÑA

O si prefieres, llámame
Tel: +34 666700400
barcelonawebseo@gmail.com