+34 666 700 400
Disseny i posicionamient Web a Barcelona
es |ca| en

Consultor expert SEO a Barcelona

Si estàs buscant un bon consultor expert SEO a Barcelona,??no cal donar-hi més voltes. Si vols fer un bon posicionament seo el més important avui dia és el contingut. I per fer un bon contingut cal saber redactar. Però no només això: per fer un bon contingut SEO cal saber redactar i saber SEO.

Com a consultor expert SEO he vist moltes vegades informes lliurats als meus clients pels seus proveïdors previs de serveis SEO que eren pràcticament una estafa.

Moltes vegades eren simples reportis i estadístiques, és a dir, anàlisi però RES D'ACCIÓ.

Les estadístiques encara que siguin millors i més visualment atractives que les que et lliura Google Analytics NO SERVIXEN DE RES si a partir d'elles no fas un pla d'accions i de contingut optimitzat.

Consultor expert SEO a BCN


I trobar un bon redactor que a més sàpiga de SEO és força difícil. El SEO de vegades necessita algú molt polivalent capaç de:

  • Comprendre el teu negoci
  • Com pensen els teus clients potencials
  • Com et busquen potencials els teus clients

Actualment a les agències de màrqueting i, comunicació 3.0 i per la meva experiència personal de m'he adonat que la major part d'elles està terriblement ancorades en el passat i creu que el SEO és cosa daconseguir enllaços (sense importar la qualitat i el context) i optimització i optimització de la teva web.

Crear contingut en landings i optimitzar l'existent

És cert que és important optimitzar la web, però no pots estar mesos i mesos fent el mateix. La major part de les plantilles dels més coneguts CMS com Wordpress vénen superoptimitzades per SEO.

I és cert que és important els enllaços entrants, però el més important és el contingut. Saber redactar i saber fer una pàgina rellevant per una determinada paraula clau o el que és el mateix una bona Landing Page.

Les agències de SEO a Barcelona són cares?

És clar que són cares. En una agència que es dedica al SEO com a mínim pagaràs el sou del redactor o copy i el de l'expert SEO (que generalment sap de SEO nivell cunyat, o el que és el mateix, poc o res).

Però a més acabaràs pagant el sou de la directora, de la secretària, de l'executiva de comptes i fins i tot el pobret becari.

Total, que et sortirà tot per molts diners.

Contracta un expert SEO per un preu just

Tenim experiència a molts sectors i molt competits, des del món del moble i decoració per a nadons fins a immobiliària, passant per art i gestió cultural.

No t'ho pensis més i contracta un expert copy SEO a bon preu amb nosaltres. No et prometrem resultats espectaculars, no et vendrem fum, però analitzarem el teu cas sense compromís i t'explicarem casos d'èxit que no podem mostrar aquí per allò de la confidencialitat.

Salut i SERPs!

#Consultor expert SEO a Barcelona

Contact in Whatsapp!

Contact


Enviar
Carrer Tiradors 8, C 4-1
08003 Barcelona ESPAÑA

O si prefieres, llámame
Tel: +34 666700400
barcelonawebseo@gmail.com