+34 666 700 400
Disseny i posicionamient Web a Barcelona
es |ca| en

Expert SEO en Català a Barcelona

Entenem que el SEO és una part important de tota estratègia de màrqueting. Per descomptat, el vostre lloc web hauria d'aconseguir molts objectius: ha de mostrar clarament el que ofereix, ha de ser fàcil de navegar (el que anomenem usabilitat), però la part més important gairebé sempre s'oblida: com trobar-se a Internet, més amunt els teus competidors íntims.

Si estàs buscant un expert en SEO parlant Català a Barcelona, ??ens acabes de trobar! Tenim molta experiència tant en Català com en castellà en posicionament SEO. Els nostres principals clients són start-ups, petites i mitjanes empreses i professionals autònoms.

Des de la nostra experiència prèvia, tenim molts clients que han dedicat molt de temps i esforços a posar el seu lloc web en línia, redactar i organitzar els continguts, crear un disseny preciós, escriure els millors textos descriptius, hores i hores de treball, però sense prestar-li cap cas. Aspectes SEO, de manera que el lloc web està en línia, però ningú no el troba.

I moltes vegades s'obliden completament els aspectes de SEO més evidents, de manera que simplement no arriben nous clients. Aquests llocs web són meres targetes de visita o catàleg en línia i només els amics i els clients existents en coneixen l'existència.

Tant si voleu crear un lloc web o una aplicació web des de zero o si en teniu una existent, estem aquí per ajudar-vos. Som experts en SEO, parlem català i som a Barcelona. Truca'ns ara i parlem i fem que les coses funcionin!

Contact in Whatsapp!

Contact


Enviar
Carrer Tiradors 8, C 4-1
08003 Barcelona ESPAÑA

O si prefieres, llámame
Tel: +34 666700400
barcelonawebseo@gmail.com