+34 666 700 400
Disseny i posicionamient Web a Barcelona
es |ca| en

Pàgines web fetes a mida a Barcelona

Una pàgina web hauria de ser perfectament adaptable a les nostres necessitats i funcionalitats i en cap manera veure limitada per plantilles o sistemes predeterminats com Wordpress o Joomla.

Una pàgina Web a mida tampoc hauria de ser excessivament cara. En WeSeoFreelance som professionals independents amb molta experiència i tenim el nostre propi sistema de gestió de continguts que no utilitza Wordpress ni Joomla.

La veritat és que en els nostres gairebé 15 anys de trajectòria hem tingut diversos clients que han quedat molt insatisfets de les seves anteriors Webs fetes amb Wordpress o Joomla.

Per què no utilitzar Wordpress?

Entre altres motius, ens agradaria destacar dues: vulnerabilitat i lentitud.

Raó un: vulnerabilitat del WordPress

Razon un per no utlitzar Wordpress: és molt vulnerable. Diverses vegades a l'any rebem trucades de clients que tenen web fetes a Worpress i han estat víctimes d'un atac.

Wordpress és molt vulnerable a tota mena d'atacs per una raó fonamental: Wordpres utilitza codi obert i tothom coneix les entranyes del sistema, amb la qual cosa els malvats - Internet està ple de desalmados- poden fer molt de mal, ja que en trobar una vulnerabilitat, poden atacar diversos centenars i fins i tot milers de llocs fets amb Wordpress a tot el món.

Entre les diverses raons per les quals els 'nois dolents' poden atacar el nostre situat destaquem la creació d'enllaços o publicitat a llocs web de descàrregues o vendes o fins i tot el 'segrest' de la nostra web per exigir un rescat.

Raó número dos: Wordpress és lent

Us heu adonat, veritat? Wordpress és lent. Molt lent, terriblement lent. Veiem a Internet pàgines molt boniques fetes amb plantilles de Wordpress que triguen una eternitat a carregar. Poden arribar a trigar entre 20 segons i un minut, i en ocasions fins i tot més.

Per què és tan lent Wordpress? Hi ha diverses raons, la principal és perquè, en ser una eina de 'propòsit general' - pretén servir per a moltes coses i adaptar-se a tot tipus de negocis - llavors passa que una web feta amb Wordpress càrrega totes les llibreries imaginables. Podem veure pàgines fetes amb Wordpress que carreguen fins a 30 arxius de javascript i altres tants de CSS.

Per explicar això de manera que puguem entendre-ho, és com si ens anem d'excursió un cap de setmana i ens portem el esnórquel, els pals de golf, l'equip de Windsurf, la llanxa zòdiac, les botes d'equitació i roba per festa, roba casual , hivern i estiu.

Probablement no utilitzem el 90% de les coses. Doncs bé, això és el que passa amb Wordpress. Carrega una infinitat d'arxius, llibreries i funcionalitats que no necessitem per a res, però les càrrega i per això les pàgines són tan lentes, en ocasions és fins desesperant.

Contact in Whatsapp!

Contact


Enviar
Carrer Tiradors 8, C 4-1
08003 Barcelona ESPAÑA

O si prefieres, llámame
Tel: +34 666700400
barcelonawebseo@gmail.com